Evenementen

RISE FOR THE EARTH; STANDING WITH THE GUARDIANS OF THE AMAZON

STARTING 25 AUGUST 2021, FOR AS LONG AS IT TAKES

Beste jij

Vanuit alle hoeken uit het Amazone regenwoud worden wij opgeroepen om op te staan voor de Aarde nu het nog kan: Rise for the Earth :

“In this manifesto, we make public our concerns, complaints and claims in the expectation and

confidence of being heard, respected and having our demands accomplished. We call on the

entire Brazilian society and the international community to resonate with this urgent message,

and to join forces in our struggles for justice and rights, which are legitimate claims and,

foremost, of global interest.”

De boodschap kan niet helderder en urgenter zijn: de constante vernietiging van het Regenwoud bereikt nu het punt van no return, sta op voor de aarde, sta op voor het leven, sta op voor alles wat je heilig is!!!!

Hoor hen aan in deze Noodkreet

‘Het is hier OORLOG, een directe aanval op ons leven, ons land, onze cultuur! 

Dringt dit niet tot jullie door in je geprivilegieerde  en diep ontwortelde wereld? 


Begrijpen jullie nog steeds niet dat dit ook over jullie gaat. Dit gaat ons allemaal aan!

Het is niet genoeg om over genezing te praten als we dit ziekmakende systeem blijven steunen dat in de botten van de aarde graaft, hele gebieden ontbost en rivieren vervuilt! Goed leven is alleen mogelijk wanneer de toekomst in open verbinding met het voorouderlijk leven is. Deze wet zou onze toekomst kunnen schrappen!!!!!!! Inheemse volkeren hebben NU nodig dat je naast ze staat, schouder aan schouder!”

Wanneer wij deze oproep tot ons door laten dringen……..SLUIT JE AAN!!!!! STA MET ONS!

Op 25 augustus begint de behandeling van de, PL490,  in de Braziliaanse Supreme Court, de wet waarmee de Amazone totaal vrijgegeven zou worden aan mijnbouw, houtkap en monocultuur! 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en geven gehoor aan de hartekreet van onze broeders en zusters van het regenwoud door onze stem op 25 augustus luid en duidelijk zingend en biddend te laten horen, resonerend met hun oproep, in verwachtingsvol vertrouwen dat zij gehoord zullen worden, en hun cultuur beschermd.

Laten we een web weven dat heel de oude wereld omvat, waarin we staan, schouder aan schouder  met de hoeders van het Amazoneregenwoud en ALLE volkeren wiens land verkocht en vernietigd wordt, en zo hun cultuur.

In verbinding met allen die hun stem laten horen en gaan staan in Liefde voor Moeder Aarde en al wat op haar leeft. Nu, iedere dag, in vele vormen, vanaf 25 augustus en erna.  

De concrete actie:

op 25 augustus tussen 17.00 en 20.00 (amsterdam time) komen we samen en maken cirkels:  op het plein voor het Vredespaleis in Den Haag, en op vele andere locaties. 

We bundelen onze aandacht en richten die op de rechters van de Supreme Court van Brazilië en op het ‘Rise for the Earth’ -kamp dat de inheemsen van Brazilië daar hebben opgericht, en zo op alles en allen die verbonden zijn met de gevolgen van de uitspraak in deze rechtszaak. 

We zenden hen onze support, liefde, helderheid van geest en vertrouwen opdat de Rechters de juiste beslissing zullen nemen voor de volgende generaties. We staan er in verbinding met de krachten van de bossen, de wateren en de aarde zelf, biddend, drummend en zingend.

We co-creëren een digitale live-zoom-youtube-uitzending waarmee we ons ook fysiek verbinden met de mensen voor het Hooggerechtshof in Brazilië, en met elkaar, zodat er een levend netwerk dat de aarde omspant zichtbaar zal zijn, maar vooral voelbaar, hoorbaar; support voor onze familie in Brazilië, opdat zij zich ondersteund en gehoord voelen: ze staan niet alleen!!!!!

Iedereen kan aansluiten, waar je ook bent, alleen, met een groep, in een bos, op het plein voor de gerechtsgebouwen in jouw stad, aan de oever van een rivier, op een betekenisvolle locatie, thuis, wherever.

Wij zien het plein voor het Vredespaleis in Den Haag gevuld met zingende, biddende, drummende mensen, alsook in vele steden en op heilige plekken….als menselijke armen om onze inheemse broeders en zusters heen: help mee om “Rise for the Earth, standing with the guardians of the Amazone” als een olievlek door Europa te verspreiden, en wie weet verder……..en wie weet langer……. united for our brothers and sisters from the forest.

25 augustus is al snel, so let’s get started

Locaties:

25 augustus van 17 tot 20.00 uur

  • Voor het Vredespaleis, Carnegieplein, Den Haag, Nederland

    Er kunnen 80 mensen ontvangen worden op het plein, ivm Corona-maatregelen mensen, meld je aan  

op  link naar opgaveformulier , en vul bij de locatie ‘Vredespaleis’ in; wanneer we aan de max zijn   

zullen we je laten weten waar je je elders kan vervoegen    

Er zal een programma zijn waarin we samen kunnen zingen, drummen, en onze gebeden met heel ons hart geven

  • …jouw manifestatie………….
  • …..jullie manifestatie
  • …..

Leave a Reply