World Peace Prayer Day 21 juni 2017

Foto impressie van een Stralende dag in Vrede en Gebed aan de voet van het Vredespaleis

Uitnodiging om de   22ste  ‘World Peace and Prayer Day’ op het plein voor het Vredespaleis te vieren met een

Water, Vuur, Aarde en Lucht ceremonie .

 

 

 

21 juni 2017 brandt Heilig Vuur voor het Water, de Aarde, de Lucht, het Licht en alle mensen op Aarde op het plein voor het Vredespaleis, van 12 tot 17 uur

 

Een wereldwijde dag voor Vrede en Gebed, waar wij ons aan de voet van de zetel van het Internationaal Gerechtshof mee verbinden; Standing as a Rock!

 

World Peace and Prayer Day, de wereldwijde dag voor vrede en gebed, is ontstaan uit een visioen en het initiatief van of Chief Arvol Looking Horse, 19de Generatie Hoeder van de ‘Sacred White Buffalo Calf Pipe Bundle’. een integrale ceremonie om heilige plaatsen te erkennen en eren.

 

Ons vuur brandt in verbinding met de centrale ceremonie die dit jaar zal plaatsvinden op Mauna Kea (Mountain of Sky Father); een plaats waar hemel en aarde elkaar raken, Hawaiï. Hier zullen onze relaties van de Sioux Nations, Hawaiï en vele andere inheemse volkeren zich verenigen in gebed.

Meer info: http://www.worldpeaceandprayerday.com

 

Overal op Aarde zullen er zich deze dag circels verbinden met Mauna Kea. o.a. in Maluku, In Mongolië, op Turtle Island en wij hier!

Komt! Kom Kind van de Aarde, wiens hart geraakt is door de beweging die vanuit Standing Rock begonnen is over het aardoppervlak te stromen.

 

Kom kind van de Aarde, dat zich aangesproken voelt door deze roep. Je bent uitgenodigd! Kom met drum en fluit, met ratel en stem, met stilte en gebed, in woord en zang, maar altijd met een kloppend hart dat Vrede draagt, en maak met ons de circel rond.

 

Hartegroet,

 

seMUel Sahureka, Saka Mese Nusa AllifURU

Joke Steenvoorden, de Grootmoedercircel van de Lage Landen , Ron Lazaroms, Vuurman,

Karin Lindeman – Boere; Stichting Four Worlds Europe,

Marco en Irene Hadjidakis, Silence for Peace

 

voor meer informatie: https://www.facebook.com/FourWorldsEurope/posts/948744991933206

Mongolië: http://www.shamanfestivalmongolia.com/?m=1

Frankrijk: http://oneplanet-onepeople.org/nl/home/

 

Voor een goed verloop van de ceremonie zijn de volgende punten belangrijk:

 

– Tijdens de gehele ceremonie zijn het vuur, maar ook de ruimte rond het vuur en de ruimte waar deelnemers zich bevinden heilige grond. We vragen u dan ook bijbehorend respect in acht te nemen. Wanneer u dat even niet op kunt brengen, of een gesprek met buurvrouw of buurman aangaat, wees dan zo goed om u een beetje af te zonderen of even een blokje om te gaan, zodat de aandacht rond het vuur geconcentreerd blijft.

– De vuurmannen verzorgen het vuur. Het is niet toegestaan zelf hout op het vuur te gooien. Wanneer u hout voor het vuur bij u heeft, draag dit dan over aan de vuurmannen. De vuurschaal is niet groot, dus alleen stukjes goed droog, niet geverfd hout, niet langer dan 30 cm.

– Er staat wel Tabak om te offeren, en wanneer u zelf wierrook o.i.d. wilt offeren, graag in overleg met de vuurmannen

– We eren het water; weet u uitgenodigd uw water mee te nemen.

– Wanneer u een klein reis-stoeltje of kussentje heeft om op te zitten, is het goed dat mee te nemen, en denk aan bescherming in geval van regen.

– Wanneer u nu al weet een bepaald lied of ceremonie te willen presenteren, neem dan svp contact op: irenevans@hetnet.nl

– Wanneer u zich wilt aanmelden kan dat ook middels dit e-mail adres, of  https://www.facebook.com/events/1478422225521574/

– Op de dag zelf zullen we kenbaar maken waar toiletten zijn

– Wij zorgen dat er drinkwater aanwezig is op het terrein.

– Willen jullie deze uitnodiging doorsturen naar mensen waarvan je denkt dat ze deel willen nemen.

 

 

 

MNI WICONI, Water is Leven, Το νερο ειναι ζωη, Water is Life……

Standing firm as a rock with the waterprotectors of Standing Rock.

We are all indigenous to the Earth‼!