Home

It is prayer that initiated this movement, and it is prayer that will guide it till the end.

RISE FOR THE EARTH, LEVANTE PELA TERRA, STA OP VOOR DE AARDE

Deze site is eind 2016 gelanceerd, toen water uit heel Nederland werd verzameld in een waterceremonie aan de voet van het Vredespaleis, de zetel van Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag in solidariteit met de waterbeschermers van de Lakota Sioux stam bij Standing Rock,en daarmee verbonden met alle inheemse volkeren op deze planeet : MNI WICONI! Water is Leven!

Uit alle richtingen kwam water naar deze plaats, waar het originele exemplaar van de “V.N. Verklaring van de Rechten van Inheemse Volkeren” wordt bewaard. En tenslotte stroomde het water naar de zee, al onze intenties met zich meedragend.

Vanuit alle windrichtingen bereikt de roep van de Inheems Mens de kusten van de Lage Landen en

25 Augustus 2021, 17:00 uur stonden we er weer: ‘Rise for the Earth, standing with the guardians of the Amazon’

We realiseren ons nu dat we deel uitmaken van een enorme golf in de movement of movements, en wij kunnen niet doen alsof we dat niet horen. We gaan door!

11 november 2021, 10.00 – 13.00 uur, zullen wij opnieuw voor de zetel van het Internationaal Gerechtshof staan.

Sta met ons, in ceremonie, we bidden, we zingen, we dansen!!! U kunt zich hier registreren als u mee wilt doen bij het Vredespaleis, want we moeten weten hoeveel mensen er komen, i.v.m. toestemming van de gemeente.

Als u wilt inzoomen met uw eigen lokale ceremonie, zodat we een web van ceremonies worden, kunt u zich hier registreren

United in Spirit!


Water is Sacred

wij geven antwoord op de roep om hulp die ons bereikt vanuit het hart van het Amzoneregenwoud: “Ondanks virussen, indringers, bedrijven, politici, en projecten die ons doden, is onze strijd nog steeds voor het leven RISE FOR THE EARTH!!!!”

Lees hier het manifest van Apib het recht op leven en land van de inheem mensen

25 Augustus begint in het Hoog Gerechtshof van Brazilië de zaak rond PL490, een draconische wet, die de volkeren van het regenwoud als het ware vogelvrij verkaard, en det regenwoud vrijgeeft aan mijnbouw, monocultuur en houtkap bedrijven. we staan op voor het Leven, schouder aan schouder, met de hoeders van het Amazone Regenwoud, en de Rechters om hen onze support, liefde, helderheid van geest en vertrouwen te zenden opdat de Rechters de juiste beslissing zullennemen, die nodig is om het leven te beschermen!

I register for participation in the ceremony at the Peace Palace

I register our own ceremony here

Water is Life

Wij vragen helderheid, standvastigheid en inspiratie om ook in ons persoonlijke leven te staan voor de bescherming van het water, de bescherming van de aarde en het genezen van de ziekte die vernietigende projecten wereldwijd zoveel ruimte geven.

In een wereld die zich zou moeten opmaken de kinderen van de generaties die komen te ontvangen.

Naast de Oorspronkelijke Volkeren der Aarde nemen ook wij deemoedig onze plek weer in als hoeders van de aarde, en bundelen op tijdens onze ceremoniën juist hier onze energie om te suppoten dat de verklaring van de rechten van de inheemse mens bewust, gedragen en geïmplementeerd wordt.

UNESCO :”Het is in het denken van de mens dat de oorlog ontstaat, en het is in het denken van de mens dat de bouwwerken van vrede gebouwd dienen te worden”